Die wil ik!

Alles over bestellen, leveren, ophalen en kijken bij Dept 64

Ruiken, zien en voelen

Heb je iets leuks gezien, maar wil je het eerst ‘in het echt’ zien, ruiken en voelen. Dat kan. De spullen zijn in het atelier van Dept 64 te bewonderen.  Dit kan op alle dagen, ook in het weekend of in de avond. Wel eerst even bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

Bestellen van Pièces Uniques

Heb je iets gezien op de site en wil je dat graag bestellen? Reserveer het artikel via de online boutique, door het gewenste artikel in de winkelmand te plaatsen. Het artikel wordt voor je ‘gereserveerd’ gedurende 5 werkdagen. Bij het maken van je reservering kan je bij de bestelnotities aangeven hoe je het artikel geleverd wil krijgen: kom je het ophalen, wil je het laten versturen of laten bezorgen. Standaard staat de optie voor levering op ‘afhalen’. Als je het anders wil, zet je dat dus in de bestelnotitie. Deze voorkeur is leidend. Zie het kopje ‘Levering’ voor de kosten van versturen en bezorgen.

Zodra jouw reservering bij Dept 64 is ontvangen, wordt er contact met je opgenomen als je hebt gekozen voor afleveren bij je thuis of op komen halen, zodat we een afspraak kunnen maken. Je ontvangt altijd na je reservering ook nog een orderbevestiging, per mail. Deze bevat de totale kosten, dus inclusief eventuele kosten voor levering, en de wijze van betaling. Let op, de orderbevestiging is geen betalingsbewijs.

Je artikel wordt gedurende 5 werkdagen gereserveerd. Als er binnen deze 5 werkdagen nog geen betaling is ontvangen vervalt de reservering.

Betalen

De prijzen van Dept 64 zijn inclusief BTW en staan vermeld in Euro’s. De verzend- of bezorgkosten worden apart berekend.

Je kan betalen door het verschuldigde bedrag, inclusief de verzend- of bezorgkosten, over te maken op de bankrekening van Dept 64. Het is ook mogelijk om contant te betalen of per PIN. Dit kan alleen wanneer je het artikel ophaalt bij het atelier van Dept 64.

Levering

Zelf ophalen
Je kan je artikel ophalen bij het atelier van Dept 64. Zorg dan zelf voor materiaal om het artikel onbeschadigd te vervoeren.

Versturen
Ook kan het artikel opgestuurd worden (geldt voor aankopen t/m 30 kilo). De standaard levertermijn van onze artikelen bedraagt 2-5 werkdagen. Deze wordt gerekend vanaf het moment van betaling.

De verzendkosten voor pakketjes via Post NL zijn binnen Nederland tot 10 kg € 6,95 (bij een maximum formaat van 100x50x50 cm) en tot 30 kg € 13,25 (bij een maximum formaat van 176x78x58 cm). Dit is een standaard verzending, zonder verzekering.

Dept 64 zorgt voor een goede verpakking en is niet aansprakelijk voor schade die tijdens de verzending ontstaat.

Bezorgen

Artikelen kunnen in Nederland ook door Dept 64 bezorgd worden. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

  • € 35, inclusief BTW, binnen een straal van 30 kilometer
  • € 65, inclusief BTW, binnen een straal van 60 kilometer
  • Boven de 60 kilometer wordt voor iedere extra kilometer € 0,75 gerekend, inclusief BTW, tot 200 kilometer.

Voor de Waddeneilanden gelden andere tarieven. Evenals voor levering naar het buitenland. Neem dan contact met ons op.

Overige voorwaarden

Voor alle pièces uniques van Dept 64 geldt dat er kleine maat- en kleurverschillen kunnen zijn ten opzichte van de foto’s op de website.

Alles wat Dept 64 verkoopt zijn doorleefde, oude spullen, die al een heel leven achter de rug hebben. Dat betekent dat er bijna altijd sprake is van gebruikssporen. Deze brocante uitstraling draagt bij aan de charme van al onze pièces uniques. Gerestylde artikelen worden zorgvuldig voorzien van een nieuwe look. Het zijn allemaal unieke stuks, die meestal niet zijn bij te bestellen.

Pièces uniques kunnen niet geruild of teruggenomen worden. Er zit geen garantie op de artikelen van  Dept 64. Zijn er toch problemen, neem dan even contact op.

De klantgegevens worden door Dept 64 vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor het verwerken van de bestelling, de betaling daarvan, de bezorging op het juiste afleveradres en voor het versturen van informatie, zoals bijvoorbeeld over aankomende pop-up events. Gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Dept 64. Indien je geen informatie van Dept 64 wil ontvangen, kan je dat aangeven bij je bestelling. Klantgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Algemene gegevens

Contactgegevens
Dept 64
Kerkpad 1, Asch (Gelderland, bij Buren)
E. info@dept64.com
T. 06 5 111 77 14

Bankgegevens
Het rekeningnummer van Dept 64 is  NL 66 BUNQ 2290 4090 49, t.n.v. Dept 64

Overige gegevens
Dept 64 is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30176189.

BTW nummer: NL-160841549-B01