Bienvenue à Dept.64

Hoe werken wij?

Je kent ze wel, die bladen met prachtige foto’s van huizen in de Franse campagne. Eerlijk gezegd, ben ik ze maar zelden tegengekomen. De doorsnee Franse woning ziet er een stuk minder romantisch uit, dan de bladen ons doen geloven. Maar toch, ga je naar de markten, word je gegrepen door de mooie spullen. Die schreeuwen om een andere bestemming, waar ze volledig tot hun recht komen. En hoe mooi is het niet om deze spullen in ere te herstellen en een tweede leven te geven.

Dat doet Dept 64. Regelmatig gaan we terug naar het voor ons bekende Departement 64. We weten waar de goede plekken en markten zijn om pareltjes te vinden.

EN DIE NEMEN WE MEE, VOOR JOU!

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE ONLINE BOUTIQUE

Heb je iets leuks gezien, maar wil je het eerst ‘in het echt’ zien, ruiken en voelen. Dat kan. Al onze spullen zijn in het atelier van Dept 64 te bewonderen. Dit kan op alle dagen, ook in het weekend of in de avond. Wel eerst even bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

KOM NAAR EEN POP-UP EVENT 

Twee keer per jaar organiseert Dept 64 een ‘open huis’. Dan openen we onze deuren en geven we jou de mogelijkheid om rond te snuffelen. In een klein dorp in de Betuwe staat onze oude pastorie uit 1840, verscholen tussen eeuwenoude bomen. Stap binnen. En alles, nou ja, bijna alles, is te koop. Laat je inspireren, onder het genot van een Frans wijntje. Uiteraard!

OP ZOEK NAAR IETS SPECIAALS

Zoek je iets specifieks? Wij gaan op zoek voor jou. Die ene kast, die side-table, die je zelf maar niet kan vinden, dat mooie servies. Wij vinden graag wat jij wil hebben!