Op 8 en 9 juni is onze oude pastorie tijdelijk twee dagen winkel geweest. We begonnen op de vrijdagochtend helaas met regen. Jammer voor de tafelsettings in de tuin, waar de borden en schalen al snel vol stonden met water. Gelukkig hadden we vier verschillende settings in huis, waar de eerste mensen ’s ochtends al lekker konden rondneuzen. De vrijdagmiddag en de zaterdag maakten het weer helemaal goed, met een stralende zon in het Betuwse landschap.

Veel mensen hebben we mogen ontvangen en rondleiden langs de verschillende tafelsettings in de afzonderlijke ruimten. In een ontspannen sfeer hebben mensen niet alleen rond kunnen snuffelen, maar zijn er ook veel aankopen gedaan. Heel leuk om onze ‘trouvailles’ met een groter publiek te kunnen delen.

Gezien de enthousiaste reacties van de bezoekers en het plezier dat we er zelf aan beleefd hebben, was de grote vraag natuurlijk: hoe nu verder? Komt er een vervolg op À Table! Wij hebben er in ieder geval al weer zin in. Maar eerst op pad, naar Frankrijk, nieuwe inkopen doen. Op zoek naar mooie, grappige en bijzondere vondsten, die we tegen een aantrekkelijke prijs weer kunnen aanbieden.

Kortom, à la prochaine!